TÜRKİYE - PAKİSTAN YDSK TİCARET VE YATIRIM OÇG TOPLANTISI VE SEÇ İZLEME HK

• 21.09.2021
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 21.09.2021 tarih ve E.8535 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
Türkiye - Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) VII. toplantısı'nın 6 Ekim 2021 tarihinde ülkemizde düzenlenmesi öngörüldüğü ve bu kapsamda YDSK toplantısı öncesinde Ticaret ve Yatırım Ortak Çalışma Grubu (OÇG) toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmiştir.
Toplantıda YDSK Eylem Planındaki gelişmeler ve ilişkilerin geliştirilmesine yönelik yeni görüş ve önerilerin ele alınması beklenmekte olup, konuyla ilgili bilgi notları talep edilmektedir.
Toplantı gündemine alınmasında fayda görülen görüş ve önerilerinize ilişki notlarınızın 24 Eylül 2021 Cuma günü saat 16:00'a kadar iletisim@bozuyuktso.org.tr adresine iletilmesi için;
Gereği bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.