34. AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI

• 15.09.2021
  1. Ahilik haftası kutlamaları Esnaf ve Sanatkarlar ile Meslek kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla başladı.

Kutlama heyetinde Ticaret İl Müdürü Şinasi BALTA, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Ercan DÜZGÜN ve Murat Serhat ÖZTÜRK, Yönetim Kurulu Üyesi Ersel EMİROĞLU, , Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit GÖLCAN, Esnaf ve Sanatkarlar Meslek kuruluşlarının başkanları ile Yılın Ahisi, Çırağı ve Kalfası yeraldı.

Program dahilinde heyet Bilecik Vali Vekili Sn. Yunus Fatih KADİROĞLU ve Bilecik Belediye Başkanı Sn. Semih ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Ahi Evran-ı Veli’yi rahmet ve minnetle anıyor, esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere bütün halkımızın Ahilik haftasını kutluyoruz.

15.09.2021

• 34. AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI