DIŞİŞLERİ BAKANI SAYIN MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU İLE ENERJİ BAKANI SAYIN FATİH DÖNMEZ’LE STK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

• 11.09.2021

Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez, Vali Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Milletvekili Selim Yağcı, Konak Cafe&Restorant’ta Sivil Toplum Kuruluşları ile istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

Toplantıya, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent ve İl Protokolü Üyeleri katıldı.

Bakanlarımız Çavuşoğlu ve Dönmez, İlimizin bölgedeki ihtiyaç ve beklentileri hakkında bilgiler aldı. Hayata geçecek proje ve yatırımlar hakkında ilgili Sivil Toplum Kuruluşu yetkililerine bilgi verdiler.

11.09.2021

• DIŞİŞLERİ BAKANI SAYIN MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU İLE  ENERJİ BAKANI SAYIN FATİH DÖNMEZ’LE STK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.