Haber Arşivi

KAYMAKAM HASAN YAMAN’A VEDA YEMEĞİ

  • 02.09.2021
  • bozuyuktso

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan İçişleri Bakanlığının Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesiyle Balıkesir'in Ayvalık İlçe Kaymakamlığına atanan Kaymakam Hasan Yaman’a veda yemeği düzenlendi.

Grand Çalı Otel’de düzenlenen veda yemeğine; Kaymakam Hasan Yaman,

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bükme, İlçe Garnizon Komutanı Mühimmat Yüzbaşı Hamdi Ferhat İnanç, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay, Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve Meclis Üyeleri, Müdürler, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve temsilcileri katıldı. Kaymakam Yaman düzenlenen yemekte yeni görev yeri için tebrikleri kabul etti.

Veda Yemeğinde konuşan Kaymakam Hasan Yaman, “deseler ki daha uzun kal, inanın kalmayı isterdik. Ama devlet memurunun özellikle bizim gibi rotasyona tabi meslek gruplarında tayin kaçınılmaz. Vakti gelmişti. O yüzden bizde ayrılmak zorunda kalıyoruz. Ama çok güzel anılarla ayrılıyoruz buradan. Ben Bozüyük’ten Bozüyüklülerden hep iyilik gördüm. Hep hayır gördüm. Saygı gördüm, sevgi gördüm, hürmet gördüm. O yüzden çok müstesna bir yere sahip Bozüyüklüler hakikaten. Bizim buraları unutmamız mümkün değil. Evet sözün bittiği yer ama her zaman bir kapınız var. Hepinizin ayrı ayrı gönlümüzde yeriniz var. Sizleri misafir etmekten çok memnun olurum. Bozüyük, iklimi soğuk ama insanı çok sıcak. Çok güzel duygularla ayrılıyoruz buradan” diyerek herkese teşekkür etti.

Konuşmanın ardından kendisine takdim edilen plaketleri ve hatıraları kabul eden Kaymakam Hasan Yaman, gecenin sonunda tüm misafirleri ile tek tek görüşerek veda etti.

 Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.., 

31.08.2021
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • KAYMAKAM HASAN YAMAN’A VEDA YEMEĞİ
  • KAYMAKAM HASAN YAMAN’A VEDA YEMEĞİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç