• 25.08.2021

Bozüyük İlçe Kaymakamı Sayın Hasan Yaman Odamız Yöneticilerine veda ziyaretinde bulundu.

Bozüyük Kaymakamı Sayın Hasan Yaman Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama sebebi ile Odamız Yöneticilerine veda ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarette Odamız Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veli Çelik, TOBB Genel Kurul Delegesi Meclis Üyesi Murat Şeker, Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Hüseyin Elmas, Teoman Bozkurt, İbrahim Ergin, Adem Hoşoğlu, Meclis Şeref Üyesi Mustafa Öztürk ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk bulundular.

İlçemizde gerçekleştirdiği görev süresi boyunca güzel çalışmaları için teşekkür eden yöneticilerimiz yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Kaymakam Sayın Hasan Yaman görev süreci boyunca İlçemizde keyif alarak çalıştığını belirterek Ayvalık ilçesinde de bir hemşeriniz olduğunu belirtmek isterim dedi.

Ziyaret sonunda Oda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent İlçemize yapmış olduğu hizmetler anısına Kaymakam Sayın Hasan Yaman’a plaket takdim etti.

25.08.2021

• BOZÜYÜK KAYMAKAMI SAYIN HASAN YAMAN ODAMIZ YÖNETİCİLERİNE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU.