TİCARET BAKANIMIZ SAYIN MEHMET MUŞ'UN IRAK ZİYARETİ HK

• 11.08.2021
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 11.08.2021 tarih ve 7266 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet MUŞ'un 18-19 Ağustos 2021 tarihlerinde Irak'a bir ziyaret gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmiştir.
Bu kapsamda, bahse konu ziyaretinin hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Irak ile ticari ve ekonomik ilişkilerinin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin 12 Ağustos 2021 Perşembe günü bidirilmesi istenmiştir.
Konu ile ilgili varsa görüş ve önerileriniz 12 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 16:00 a kadar iletisim@bozuyuktso.org.tr adresine bildirilmesi önemle duyurulur.
Saygılarımızla.
  • TİCARET BAKANIMIZ SAYIN MEHMET MUŞ'UN IRAK ZİYARETİ HK