• 31.07.2021

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, Bilecik İlimizi ziyaret etti.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret eden Bakanımızı Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent ve Oda Yöneticileri karşıladı.

Ziyaret sırasında Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Levent Pazaryeri ilçesinde yapılacak istişare toplantısı öncesinde Sanayicilerimizin sorun ve çözüm önerilerini kısa başlıklar halinde Sayın Bakanımıza aktardı.

Daha sonra Pazaryeri ilçesinde Küçük Elmalı Barajı Sosyal Tesislerinde sektör istişare toplantısına geçildi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Levent Sayın Bakanımıza bölgemiz sorun ve çözüm önerilerini Üyelerimizin beklentileri ile ilgili arz dosyasını iletti.

Arz dosyamızda Odamız Genel tanıtımı, Bozüyük Ekonomisi ve Genel Çerçeve, İstihdam durumu ve ihtiyaçlarımız, Lojistik merkez ve Gümrük Müdürlüğü, Üretim ve İhracat potansiyelimiz, Bozüyük Organize Sanayi Bölgemiz Genel durumu, BORSAB Su ihtiyacımız, Enerji Maliyetleri ve Küçük Sanayi Sitesi konularını içeren sorun ve çözüm önerilerini aktardık.

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ sorunlarımıza ve çözüm önerilerimize olumlu cevaplar vererek konular ile yakından ilgileneceğini aktardı.

Toplantı sonrasında Bozüyük Eczacıbaşı Fabrikaları ve İstikamet Döküm A.Ş. fabrikaları ziyaret edilerek program son buldu.

30.07.2021

• SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI SN MUSTAFA VARANK SEKTÖR İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ.