Haber Arşivi

BİLECİK VALİSİ BİLAL ŞENTÜRK ODA YÖNETİCİLERİNE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU.

  • 14.07.2021
  • bozuyuktso

Bilecik Valisi Sayın Bilal Şentürk Odamız Yöneticilerine veda ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile   görev yeri değişen Vali Bilal Şentürk’ün gerçekleştirdiği ziyarette Vali bey’e Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman eşlik etti.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Bozüyük Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaçar, Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Bülbül, Kısmet Turan, Meclis Üyesi Osman Tekeli ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ile İş İnsanlarımız Hakkı Öztekin, Garip Öge ile Emre Sidal kendilerini karşıladılar.

Bilecik Valisi Sayın Bilal Şentürk’e İlimizde görevde bulunduğu süre içerisinde başarılı çalışmaları için teşekkür eden yöneticilerimiz bir süre sohbet ederek yeni görev yerinin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Bilecik Valisi Sayın Bilal Şentürk;

Bozüyük potansiyeli olan bir ilçe,  Pandemi sonrası insanlarımız kırsala yöneldi, Doğal yaşam daha çok tercih edilir oldu.., Bozüyük’te büyük sanayicilerimiz mevcut. Bozüyük gerçekten potansiyeli çok yüksek bir İlçe ve Bozüyük ciddi büyük sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yapıyor. Bu konuda Sanayicilerin sorunları ile daima yakından ilgilenmek ve derhal çözüm üretmek gerekiyor.

Sadece bünyesinde 4000’e yakın çalışanı bulunan Eczacıbaşı Grubu İlçemiz Kaymakamı Hasan YAMAN Bey’in de katkıları ile çok kısa zamanda İlçemize bir güzel okul kazandıracak. Bunlar örnek davranışlar.., Yine Bien Seramik bir Okul kazandırdı ilçemize ve gelecekte de Seramik Enstitüsü gibi çok güzel fikirleri olduğunu biliyorum .

Beyaz yaka çalışanlarımızın Bozüyük’ü tercih etmelerini sağlamak burada yaşamalarını sağlamak öncelikli görevimiz olmalı..,

İlimize ve Bozüyük’e katkılarımız olduysa ne mutlu bizlere, şahsınızda tüm Üyelerinize, Sanayici ve Tacirlerimize selamlarımı iletmenizi rica ederim dedi.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent;

Sayın Valim Hoş geldiniz..,

Sizleri şahsım ve Oda Yöneticilerimiz adına selamlayarak sözlerime başlamak isterim..,

Bilecik Valimiz olarak göreve başladığınız 27 aralık 2018 tarihinden bu yana gerek şahsınız gerekse ekibiniz ile birlikte gerçekleştirdiğiniz tüm çalışmalarda sürekli odamızda, odamızın yanında, iş dünyamızla bir arada bulundunuz. Öncelikle iş dünyamız adına bu samimi ve sıcak yaklaşımınız adına teşekkür ederiz. .

Hızlı bir gelişme oldu.. Yeni görev haberinizi bugün sayın kaymakamımızdan aldım..,

Sayın Cumhurbaşkanımızın kararnamesi ile yeni görev aldığınız Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü göreviniz hayırlı olsun..,

Sayın Valim Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Sanayicileri sizleri görev süremiz boyunca yapıcı destekleyici vizyon sahibi görüş öneri ve faaliyetleriniz ile anacak ..,

Çevreye ve doğaya duyarlılığınız, özellikle doğa sporları, yürüyüş, bisiklet, benzeri..,

Yoğun iş gündeminde çok da ele alınamayan bu güzel yüzünüzü de hem kendi özel hayatınızda sergilediğiniz, hem de bizleri bu konuda teşvik ettiniz... Örnek oldunuz.

Sayenizde organize olarak gerçekleştirdiğimiz doğa yürüyüşleri ile ve bu bilinç ile İlimizde ve Bozüyük’te anılacaksınız..,

Ayrıca hemen geçtiğimiz günlerde tarımın köylünün ve sanayicinin yanında oluşunuz son Enerji ve Tarım  Bakanları Gölpazarı ziyareti ve  istişare toplantısı ile de tescillendi.

Bu arada yaklaşık 2 yıldır tüm dünya gündeminde olduğu gibi ülkemiz gündeminde de yer alan pandemi sürecinde göstermiş olduğunuz olağanüstü performans..,

Özellikle de ilk günlerde.., pandeminin ilk günlerinde..,

Maskenin temin edilmesinin hemen hemen imkansız hale geldiği o günlerde sanayicilerimiz ve çalışanlarına hızlı bir şekilde maske temin edilmesi konusundaki yoğun çabalarınız unutulmayacaktır..,

Bu vesileyle ziyaretiniz için tekrar teşekkür eder yeni görevinizde başarılar dilerim. dedi.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.., 

14.07.2021
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI
  • BİLECİK VALİSİ BİLAL ŞENTÜRK ODA YÖNETİCİLERİNE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU.
  • BİLECİK VALİSİ BİLAL ŞENTÜRK ODA YÖNETİCİLERİNE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU.
  • BİLECİK VALİSİ BİLAL ŞENTÜRK ODA YÖNETİCİLERİNE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç