• 09.07.2021

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli Bilecik İlimizi ziyaret ederek Gölpazarı ilçesinde tarihi Taş Handa sektör istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Levent Sayın Bakanlarımıza bölgemiz sorun ve çözüm önerilerini Üyelerimizin beklentileri ile ilgili arz dosyasını iletti.

Aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent söz alarak nüfus oranlamasında 70. sırada enerji tüketimi konusunda 27. sırada olan ilimizin üretim konusunda ülkemize katkılarının büyük olduğunu belirterek

Enerji tüketim fiyatlarının yüksek olması ve düşürülmesi konusu ile Organize Sanayi Bölgemizin su ihtiyacı konularında taleplerimizi sözlü olarak da iletti.

08.07.2021

• ENERJİ BAKANI İLE TARIM VE ORMAN BAKANIMIZ SEKTÖR İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ.