Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO KALİTE PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE İSO 9001-2015 KALİTE BELGESİNE İLİŞKİN 2021 YILI GÖZETİM TETKİKİNİ BAŞARI İLE TAMAMLADI.

  • 06.07.2021
  • bozuyuktso

Geçtiğimiz günlerde iç tetkik sürecini tamamlayan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası iç tetkik sonrasında belirlenen eksik ve düzeltme notlarını tamamladıktan sonra Türk Standartları Enstitüsü Bursa Bölge Müdürlüğü tarafından gözetim tetkikine tâbi tutuldu.

Yapılan tetkik çalışması sonrasında Odanın kalite programına uyumu süreçlerinin takibi ve izlenmesi, üye memnuniyeti ve benzeri konular detayları ile incelendi ve gözetim tetkiki sonucunda olumlu raporumuz odamıza iletildi.

 Aynı zamanda 2012 yılından bu yana yürütülen ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odamızda da uygulanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akreditasyon programı çerçevesinde 2020 yılı faaliyetlerimizi içeren kapsamlı özdeğerlendirme raporumuz da hazırlanıp Türkiye Odalar Borsalar Birliği Akreditasyon Sekreterliğine iletildi. 2021 yılı içerisinde program dahilinde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Belgesinin yenilenme tetkiki gerçekleştirilecek olup bu yöndeki çalışmalarımız devam etmektedir.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 Saygılarımızla.., 

06.07.2021
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI


  • BOZÜYÜK TSO KALİTE PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE İSO 9001-2015 KALİTE BELGESİNE İLİŞKİN  2021 YILI GÖZETİM TETKİKİNİ BAŞARI İLE TAMAMLADI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç