BOZÜYÜK TSO BŞEÜ MÜHENDİSLİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE TEKNOFEST YARIŞLARINDA DESTEK VERDİ

• 02.07.2021

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü öğrencileri Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Uluslararası İnsansız Hava Aracı Yarışması’na katılım hakkı kazandı.

Proje çalışmalarında elektronik ekipmanları konusunda Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak öğrencilerimize destek sağladık.

Konu hakkında açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent,

Uluslararası alanda hem ülkemizi hem ilimizi temsil edecek olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencilerimize gerekli desteği sağlayarak yanlarında olmaya çalıştık.

Havacılık ve savunma sanayi alanında hedeflerine emin adımlarla ilerleyen öğrencilerimiz, bilim ve teknoloji alanında üstün nitelikli bilgi ve hizmeti toplum yayarına sunmak için mücadele veriyorlar.

Bu yarışı yakından takip ediyor Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencilerimize başarılar diliyoruz dedi.

01.07.2021

• BOZÜYÜK TSO  BŞEÜ MÜHENDİSLİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE TEKNOFEST YARIŞLARINDA DESTEK VERDİ