• 21.06.2021
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 04.06.2021 tarih ve 5362 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda,
Organize sanayi bölgelerinde (OSB) yer alan parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz olarak tahsis edilmesi uygulaması 31 Aralık 2024'e kadar uzatıldığı bildirilmiştir.
Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiş ve yazı ekinde verilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla.
  • ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ (OSB) YER ALAN PARSELLERİN TAMAMEN VEYA KISMEN BEDELSİZ OLARAK TAHSİS EDİLMESİ HK