Haber Arşivi

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE PROJE OKULUMUZ İLE PROTOKOL YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

  • 26.03.2021
  • bozuyuktso

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü gerçekleşmiş ve bu çerçevede İlçemizde Proje Okulumuz olan Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile çalışmalara başlanmıştır.

Protokol Yürütme Kurulu Toplantısına Kurulu Üyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Başkan Yardımcısı Veli Çelik, Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Özcan katılım sağlamıştır.

Toplantıda Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı proje okullarına Öğretmen olarak atanmak ve Yönetici olarak görevlendirilmek üzere başvuruda bulunan adaylara ait değerlendirmede bulunuldu.

Yapılan değerlendirme sonucunda Okulumuzun boş kadro ve ihtiyaçları ile yine ilgili pozisyonlar için başvuruda bulunan 7 Farklı branştan öğretmenimizin başvuruları değerlendirilip sonuçlandırıldı.

 Okulumuza ve İlçemize hayırlı olmasını dileriz..,

 Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

26.03.2021
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE PROJE OKULUMUZ İLE PROTOKOL YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç