Haber Arşivi

PROJE OKULUMUZDAN BÜYÜK PROJE

  • 18.03.2021
  • bozuyuktso

Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hazırlamış olduğu Erasmus + Öğrenici ve Personel Hareketliliği Akreditasyon projesi, Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından kabul edilmiş ve 2021-2027 döneminde 7 yıllık süre ile Akredite edilmiştir.

7 yıllık süre içerisinde, yaklaşık 1.000.000 Euro ya varabilecek miktarda hibe tahsis edilmiş olan Okul Yöneticileri Projeye Ortak olan Oda Yönetim Kurulunu ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.

Okul Müdürü Yusuf Özcan, Müdür Yardımcısı Ali Arı ve Projelerden Sorumlu Tuncay Çetin Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Başkan Yardımcıları Veli Çelik, Hakan Bakıcı, Yönetim Kurulu Üyesi A.Murat Köftecioğlu ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk’ü ziyaret ettiler.

Proje hakkında bilgi alan Oda Yöneticilerimiz çalışmaları için Okul yetkililerine teşekkürlerini ilettiler.

Konu ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, “Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bölgemizde gurur duyduğumuz başarılı okullarımızdan. Okulumuz aynı zamanda Odamızın da girişimleri ile TOBB Mesleki Eğitim Projesinde Türkiye’deki sayılı Proje Okullarından birisi olarak yer alıyor. 

Okul Yönetiminde ve faaliyetlerinde alınan kararlar,  iş ve işlemlerinde de Oda olarak Yönetiminde bizzat bulunduğumuz ortak olduğumuz ve ilçemizde teknik eleman yetiştirilmesi konusunda projeler ürettiğimiz bir okul. Bu anlamda sizlere başarılı çalışmalarınız için ayrıca tekrar teşekkür etmek istiyorum..,” dedi.  

Proje ortakları;

  1. Yurtiçinde;

            Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Artema A. Ş., İstikamet Döküm A. Ş., yöremizde faaliyet 5 orta ve küçük ölçekli sanayi kuruluşu,

  1. Yurtdışında;

            5 Avrupa Birliği üyesi ülkedeki 12 büyük fabrika, 2 ülkenin Sanayi ve Ticaret Odaları, 4 Sivil Toplum Kuruluşu, 4 Meslek Lisesi ve çok sayıda küçük işletme..

Karşılıklı fikir alışverişi sonrasında ziyarete son verildi.

Projenin Okulumuza ve ilçemize hayırlı olmasını dileriz.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

18.03.2021
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • PROJE OKULUMUZDAN BÜYÜK PROJE

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç