• 07.01.2021

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu tüm Oda ve Borsalardın Genel Sekreterleri ile bir araya geldi.

Toplantıda pandemi sürecinde İl ve İlçelerde yaşanan sorunlar değerlendirilirken, Oda Borsa sisteminin hizmet kapasitesinin güçlendirilmesi ve yeni projeler için istişarelerde bulunuldu.

Değerli Üyelerimize, Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.

• TOBB BAŞKANIMIZ M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ODA VE BORSALARIN GENEL SEKRETERLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.