Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO İLE HALK BANKASI ARASINDA GÜVENLİ TİCARET PROTOKOLÜ İMZALANDI

  • 07.01.2021
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Halk Bankası arasında "Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı" protokolü imzalandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Halk Bankası arasında tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere hayata geçirilen proje kapsamında Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Halk Bankası Bozüyük Şubesi arasında protokol imzalandı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında gerçekleşen protokol töreni, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veli Çelik Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Bülbül, Kısmet Turan, Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk, HalkBankası Bozüyük Şube Müdürü Şaban Topaloğulları, Halkbankası Kobi Müşteri İlişkileri Yetkilisi Necip Çeçen’in  katılımıyla “Parafkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi" karşılıklı imzalanarak hayata geçirildi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, yaptığı açıklamasında, tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkların ve tahsilat problemlerinin önüne geçilmesinin hedeflendiği projenin, Pandemi nedeniyle zor günler yaşayan oda üyelerini ciddi anlamda rahatlatacağını söyledi.

İmzalanan protokol ile tedarikçi ile alıcılar arasındaki zincirin aksamadan devamının sağlanacağına dikkat çeken Başkan Levent, "Üyelerimize, ticari mal alım-satımlarında, güvenli ticaret sistemi ve kolay finansman imkânı getiriyor. Böylece tedarik zincirinin aksamadan sürdürülmesine ciddi bir katkı sağlayacağını belirtti.

Başkan Levent; "Üyelerimizin finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ile Halkbank Arasında Hayata geçirilen Güvenli Tedarik Zinciri Finansmanı protokolünün şehrimize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyor, TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na katkılarından dolayı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

07.01.2021
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO İLE HALK BANKASI ARASINDA GÜVENLİ TİCARET PROTOKOLÜ İMZALANDI
  • BOZÜYÜK TSO İLE HALK BANKASI ARASINDA GÜVENLİ TİCARET PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç