2020' den Çıkış Webinar

• 23.12.2020

Değerli Üyemiz;

İK 11 Platformu ve Bozüyük ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odaları ile birlikte 25 Aralık 2020 Cuma günü saat:14.00’te, Geçmiş yıllarda asgari ücretle ilgili yakın tespitleri/tahminleri nedeniyle hepimizin dikkatlerini çeken Datassist Ekibi ile birlikte 2020’den ÇIKIŞ başlığı ile aşağıda belirtilen konuların işleneceği “BİLECİK iline özel” Webinar düzenlenecektir.

- Tahmini Asgari Ücret ve 2021 Beklentileri
- Torba Yasa ile gelen yeni teşvikler
- KÇÖ’de dikkat edilmesi gereken Püf Noktalar
- Fesih yasaklarında merak edilenler

Sn. Umut ÖZBAĞCI (Datassist CEO) ve Sn. Feti SAVRAN (Sosyal Güvenlik ve Mevzuat İş Ortağı) sunumuyla gerçekleşecek ve ekli davetiyede belirtilen konuların işleneceği webinara, tüm üyelerimiz aşağıdaki linke kayıt yaptırarak katılım sağlayabilir.
(webinara katılım ücretsizdir)

Bilgilerinize sunarız,