TABLET BİLGİSAYAR - EĞİTİM YARDIMI HK

• 08.10.2020

Sayın Üyemiz.., / İlgili..,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 29.09.2020 tarih ve 8376 sayılı yazısı,

İlgi yazıda; TOBB tarafından her sene yapılan eğitim yardımının bu sene öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımı şeklinde yapılacağı bildirilmiştir.

Söz konusu eğitim yardımı ile ilgili ilimiz/ilçemizde yer alan hayırsever vatandaşlarımızın da katılım sağlayabilecekleri belirtilmiştir.

Bu çerçevede tablet alımına destek olmak isteyenlerin Odamız 0 228 314 29 21 - 22 telefona yada sanayiodasi11@gmail.com adresine bilgi vermeleri rica olunur.

Not 1 : Tablet bilgisayar özellikleri ile ürünün tedarik ve dağıtım sürecine ilişkin detaylar daha sonra bildirilecektir.

Not 2 : Bir adet tablet bilgisayarın 1000 TL olması öngörülmektedir.

Odamıza iletilen ilgi yazı ekte verilmiştir.

Gereği bilgilerinize sunulur.

• TABLET BİLGİSAYAR - EĞİTİM YARDIMI HK