• 02.10.2020

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn Mustafa Varank ile TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları ile gerçekleşen Oda ve Borsa Başkanları istişare toplantısına katılım sağladık.

Toplantıda bölge sorunları ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanları Sayın Bakanımıza bilgiler aktardı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’in de söz aldığı toplantıda Bozüyük Lojistik Merkezi, Kamu İhalelerinde yaşanan sorunlar ve Organize Sanayi Bölgelerinde Ticaret ve Sanayi Odalarının da söz hakkının olması İlçe bazlı teşviklerin güncel verilere göre tekrar değerlendirilmesi ile ilgili talep ve değerlendirmelerde bulunuldu.

02.10.2020

• SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANIMIZ SN MUSTAFA VARANK İLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.