Haber Arşivi

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI GERÇEKLEŞTİ.

  • 18.09.2020
  • bozuyuktso

 Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yrd. Veli Çelik ile Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan önderliğindeki heyet, Önce Vali Vekili Mehmet Taşdöğen ve sonrasında Belediye Başkanı Semih Şahin'i ziyaret etti.

Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında, ziyarete gelen heyete teşekkür ederek Ahilik Haftasını kutladı.

Daha sonrasında Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in makamına geçildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Şahin, konuklarına teşekkür etti.

TSO Başkanı Şükrü Keskin Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yrd. Veli Çelik ve Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan ise Başkan Şahin’e katkıları ve konukseverliği dolayısıyla teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyarette ayrıca yılın ahisi seçilen esnaf Erdan Şanlı, yılın kalfası seçilen esnaf İsmail Kay ve yılın çırağı seçilen esnaf Halime Yıldız’a hediyeleri takdim edildi. 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Saygılarımızla..,

 

16.09.2020

BOZÜYÜK

                                                                                                          TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI GERÇEKLEŞTİ.
  • AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç