BİLECİK TSO YÖNETİCİLERİ VE İNŞAAT GRUBU ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

• 16.09.2020

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri ve İnşaat Grubu Meslek Komite Üyeleri Odamız Yöneticileri ve İnşaat Sektörü Komite Üyelerimiz ile bir araya gelerek sektör ile ilgili görüşmeler sağladı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Veli Çelik, Hakan Bakıcı, Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Bülbül, Meclis Üyesi Mete Ayaz ve Komite Üyesi Mehmet Mevlan Karagöz ile Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK’ün bulunduğu programda Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, Meclis Üyeleri, Ercan ÖZTÜRK ve Bahattin ÜSTÜN, İnşaat Meslek Komitesi Üyeleri Bahattin BARAN ve Selçuk BEGEÇ ile Bilecik TSO Genel Sekreteri Özgür Erdem Odamızı ziyaret etti.

Aynı zamanda TOBB İnşaat ve Taahhüt Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Levent, sektörün genel olarak yaşadığı sorunları ve iletilen çözüm önerilerini paylaşırken Bilecik İlinde de yaşanan sorunları dinledi. Sektörün sorunlarını en kısa zamanda çözüme kavuşturmak için gerekli görüşmelerin yapılacağı bilgisini veren Buğra LEVENT ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karşılıklı fikir alışverişi sonrasında ziyaret son buldu.

16.09.2020

• BİLECİK TSO YÖNETİCİLERİ VE İNŞAAT GRUBU ODAMIZI ZİYARET ETTİ.