• 03.09.2020

Değerli Sanayicilermiz,

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (BŞEÜ-TTO) ve KOSGEB Bilecik İl Müdürlüğü işbirliği ile “KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı ve Yurt Dışı Pazar Destek Programı Bilgilendirme ve Eğitim Günü” düzenlenecektir.

08/09/2020 tarihinde (Salı günü) 13:30-14:50 saatleri arasında gerçekleşecek olan webinarımıza KOSGEB Uzmanı Mustafa RAZBONYALI ve KOSGEB Uzman Yardımcısı Kürşat KÖSE konuşmacı olarak katılacaklardır.

Kayıt için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız. 07/09/2020 saat 17:00’ye kadar kayıt yaptırabilirsiniz.

Not: Webinarın kontenjanı 100 kişi ile sınırlıdır. Etkinliğin ZOOM bağlantı linki kayıt yaptıran katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Her türlü soru ve bilgi talebiniz için BŞEÜ TTO ile iletişime geçiniz.

Tel : 0 228 214 2196 | Fax : 0 228 214 2182 E-mail:tto@bilecik.edu.tr

• “KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı ve Yurt Dışı Pazar Destek Programı Bilgilendirme ve Eğitim Günü”