TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ E-İLAN İLE AYNI GÜN TESCİL İŞLEMLERİNİ YAYINLAMAYA BAŞLADI.

• 27.07.2020

23 Temmuz 2020 tarihinde TOBB çevirim içi toplantı sistemi üzerinden Ticaret Bakanlığı yetkililerinin de katılımı ile TOBB tarafından “Ticaret Sicili Müdürlüğü E-İlan Eğitimi” yazılımının kullanımı ile ilgili online eğitim düzenlendi.

Gerçekleşen eğitime Ticaret Sicili Müdürümüz Gülçim Öztürk ve Memur Süleyman Kocaağa katılım sağladı. Eğitim sonrasında Bozüyük Ticaret Sicili Müdürlüğümüz 23 Temmuz 2020 tarihinden itibaren tescil edilen yeni kuruluş, değişiklik vb tescil işlemlerine ait Ticaret Sicili Gazetesini aynı gün içerisinde vermeye başladı.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, "Üyelerimizin tescil ilanlarını yayımlanma süresini 2 günden 2 saate düşürerek zamandan tasarruf etmekle kalmadık, güvenli ve kesintisiz ticari hayatı da güçlendirdik. Müdürlüğümüz her konuda olduğu gibi bu konuda da öncü olma özelliği ile Türkiye de bu uygulamayı kullanan ilk Müdürlüklerden olmuştur. Dedi.

27.07.2020

• TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ  E-İLAN İLE AYNI GÜN TESCİL İŞLEMLERİNİ YAYINLAMAYA BAŞLADI.