Haber Arşivi

NEFES KREDİSİ VE HALKBANK CAN SUYU KREDİSİ

  • 29.04.2020
  • bozuyuktso

 Değerli Üyemiz, 

“TOBB Nefes Kredisi” kampanyası, üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine yönelik olarak yürürlüğe girmiştir. 
TOBB’un katkıları ile Kredi Garanti Fonu (KGF) ve Denizbank ile imzalanan protokol kapsamında Denizbank’ın tüm şubelerinde kullandırılacaktır. 
 
“TOBB Nefes Kredisi” ne yönelik kredi koşulları şu şekildedir: 
- Hazine ve Maliye Bakanlığı ile KGF arasında imzalanan protokol çerçevesinde 3 milyon TL ve altında cirosu olan işletmeler azami 50.000 TL, 3 milyon TL ile 25 milyon TL arası cirosu olan işletmeler de azami 100.000 TL limitli kredi kullanabilecektir.
- 2020 yılı sonuna kadar anapara ve faiz ödemesiz, 2021 yılı 12 ay eşit taksitli geri ödemeli toplam en fazla 20 ay vadeli olacaktır. 
- Kredinin brüt faiz oranı yıllık % 7,50’dir. 
- Protokol imzalanan bankalar tarafından Kredi Garanti Fonu’na (KGF) ödenecek %0,03 kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden herhangi bir masraf komisyon talep edilmeyecektir.
 
Üyelerimiz, krediye başvurmak için gerekli olan “NEFES KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİNDİR” ibareli Oda Faaliyet Belgesini odamızdan veya online işlemler üzerinden temin edebileceklerdir. Söz konusu belgenin temininden sonra protokole taraf olan bankaların herhangi bir şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabileceklerdir.
Kredi müracaatlarının değerlendirilmesi başvuru yapılan banka tarafından yapılacaktır. Ayrıntılı bilgileri banka şubesinden temin edebilirsiniz. 
 
CAN SUYU KREDİSİ
 
Odamız üyeleri için, İşe Devam Desteği-Küçük İşletme Can Suyu Kredisi Başvuruları için link aşağıda yer almaktadır.
 
 
Bilgilerinize arz ederiz. 
Saygılarımla, 
  • NEFES KREDİSİ VE HALKBANK CAN SUYU KREDİSİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç