BOZÜYÜK TSO’DAN KAMUOYU VE BASIN KURULUŞLARIMIZA BİLDİRİLİR.

• 24.04.2020

Odalarımıza kayıtlı İlçemizde faaliyet gösteren Fırıncı esnaflarımızın yazılı başvuruları üzerine İlçemizde satışı yapılan pide gramaj ve fiyatı tekrar ele alınıp değerlendirilmiştir.

Çevre İl ve İlçelerde uygulanan pide gramaj ve fiyatları ve yine Odamız tarafından daha önceki yıllarda verilen fiyat tarifeleri gramaj başına düşen satış fiyatları da göz önünde bulundurularak bölgemizin en uygun pide fiyatı;

Odamız yetkili organlarınca yapılan değerlendirme sonucunda 300 Gr. Pide 2.50 TL olarak belirlenmiştir.

İlçemiz Kamuoyu ve Basın Kuruluşlarımızın bilgilerine sunar..,

Bu vesile ile Ramazan ayının tüm üyelerimize ve camiamıza sağlık, hayır, ve bereketler getirmesini dilerim.

Saygılarımızla.

24.04.2020

Buğra LEVENT

• BOZÜYÜK TSO’DAN KAMUOYU VE BASIN KURULUŞLARIMIZA BİLDİRİLİR.