Haber Arşivi

MASKE TEMİNİ HK.

  • 09.04.2020
  • bozuyuktso

Sayın Üyemiz, 

Koronavirüs (Covid-19) salgının yayılmasını önlemek için Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla toplu işyerlerinde çalışanların maske takması/kullanması zorunlu hale getirilmiştir.

Uygulama aşamasında maske temininde yaşanabilecek sıkıntıların önlenmesi adına ve Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda bahse konu maskelerin 10 ve üzeri çalışanı olan toplu işyerlerine (marketler hariç) Valiliklerimiz aracılığıyla bedeli karşılığında dağıtılması hususu gündeme gelmiştir. 

Bu kapsamda, ilgili il müdürlükleri (Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlükleri ve Ticaret İl Müdürlükleri) tarafından sanayi ve ticari faaliyet yürüten toplu işyerleri ve bu işyerlerinde çalışan sayılarının ivedilikle tespit edilerek çalışanların/işyerlerinin ihtiyaç duyduğu maske dağıtım planının yapılmasını; illerimizin ihtiyaç duyacağı günlük maske sayısının da  ek’te verilen tablo bilgilerine uygun olarak ivedilikle doldurularak  ihtiyaç duyulan maske sayısının 09.04.2020 tarihi saat 10.00’a kadar  Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası  02283142921 -22 telefon veya bozuyuk@bozuyuktso.org.trsanayiodasi11@gmail.com e posta adreslerine  bildirilmesi hususunda gereği bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla

  • MASKE TEMİNİ HK.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç