Haber Arşivi

İKAMETTEN AYRILMA KISITLAMASI YASAKLANMASI VE İLAVE TEDBİRLER HK

  • 06.04.2020
  • bozuyuktso

 T.C. Bozüyük Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 02.04.2020 tarih ve E.869 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda;

 

Ekte gönderilen Valiliğimiz emirleri gereğince, Bozüyük Kaymakamı, Bozüyük Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, Sosyal Hizmet Merkez Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü katılımıyla Vefa Koordinasyon Grubu oluşturulduğu bildirilmiştir.

 

Ayrıca 65 yaş üzeri ihtiyaçlarını karşılayacak kimsesi bulunmayan ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması sürecini yönetmek üzere Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hayri Özcan koordinesinde “Vefa İletişim Merkezi”, Vefa Sosyal Destek Ekipleri, Vefa Mali Destek Ekipleri kurulmuş olup evden çıkması zorunlu olan vatandaşlarımıza (belgelemeleri halinde) Kaymakamlığımız adına Seyahat İzin Belgesi verilmesi için Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilendirilmiştir.

 

Bilecik Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 28/03/2020 tarih ve 6009 sayılı emirleri gereğince; 28/03/2020 tarih saat 17:00’dan itibaren Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüs seferleri ile ilgili olarak alınan tedbirler kapsamında İlçe Nüfus Müdürümüz Mehmet Uysal’ın Başkanlığında Şehirlerarası Otobüs Seyahat İzin Belgesi vermek üzere Seyahat İzin Kurulu oluşturulduğu bildirilmiştir.

 

Konu ile ilgili yazı ekte verilmiştir.

 

Şehirler arası yolculuk yapmak durumunda olan Şirket Sahipleri için;

*Vergi Levhası Fotokopisi

*İkametgah

* İmza Sirküsü Fotokopisi

 

Çalışanlar için;

*İşyeri Vergi Levhası Fotokopisi,

*İkametgah

*İş Yeri SGK Dökümü

 

Yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

 

VEFA İletişim Merkezi için – 112 -155 – 156 çağrı numaralarını arayabilirsiniz.

 

Değerli Üyelerimize  duyurulur.

Saygılarımızla..,

  06.04.2020
  BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • 357 (1.61 MB)
  • İKAMETTEN AYRILMA KISITLAMASI YASAKLANMASI VE İLAVE TEDBİRLER HK

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç