BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ 2020 TÜYAP KAPI PENCERE CAM FUARINA KATILDI.

• 06.03.2020

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Tüyap Kapı Pencere Cam fuarına katıldı.

04 Mart – 07 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleşen Kapı Pencere Cam fuar organizasyonuna 06.03.2020 Cuma günü Odamız Üyesi olan 17 katılımcı ile ziyaret etme imkanı bulduk.

Tüyap Pencere, Kapı, Cam fuarında  Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler,Kepenk, Kilit, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları tanıtıldı.

Yine Fuarı ziyaret eden Oda Üyelerimiz de sektöre ilişkin son yenilikleri ve uygulamaları yerinde görüp inceleme imkanı buldular.

Odamız adına Fuar Organizasyonuna ilgi gösterip katılım sağlayan tüm firmalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

06.03.2020

• BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ 2020 TÜYAP KAPI PENCERE CAM FUARINA KATILDI.