TOBB İNŞAAT VE TAAHHÜT KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

• 07.02.2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesindeki komisyon ve kurullar, TOBB Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımıyla 06.02.2020 tarihinde Ankara’da ayrı ayrı toplandı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB İnşaat ve Taahhüt Kurulu Başkan Yardımcısı Buğra Levent kurul üyeleri ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

İnşaat sektöründe üyelerimizin sorunları çözüm ve görüşleri de Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent tarafından rapor olarak sunuldu ve değerlendirildi.

Adı geçen Raporda Sektör Temsilcisi Üyelerimizin katkıları ile belirlenen Sorun ve Çözüm Önerileri ekte verilen şekilde belirlenmiştir..,

06.02.2020

• TOBB İNŞAAT VE TAAHHÜT KURULU  TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ