TOGG TÜRKİYENİN OTOMOBİLİ TANITIMINA KATILDIK

• 27.12.2019

Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN ve TOBB Başkanımız Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU başta olmak üzere, (TOGG) Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubunun başarılı çalışmalarıyla ortaya çıkan Milli ve Yerli elektrikli otomobilimiz ülkemize hayırlı olsun.

Yeniliğe yolculuk büyük buluşmasına; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT, Bilecik TSO Yön. Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN, İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Şermin KAHRAMAN, İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ertan ONUR, Bilecik Genel Sekreteri Özgür ERDEM katıldı.

• TOGG TÜRKİYENİN OTOMOBİLİ TANITIMINA KATILDIK