DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ.

• 06.12.2019

Bilecik ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Bakanlığı işbirliğinde “ Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri “ düzenlendi. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonunda düzenlenen seminerde “ İhracatta sağlanan devlet destekleri, ihracat mevzuatı, dahilde ve hariçte işleme rejimleri ve uluslararası ticari bilgiye erişim “ hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Ticaret Bakanlığı Uzmanları tarafından verilen seminere Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik TSO ve Bozüyük TSO üyesi firmaların dış ticaret departmanlarında görevli yetkililer katıldı.

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

05.12.2019

• DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ.