Haber Arşivi

DEVLET DESTEKLİ ALACAK SİGORTASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

  • 20.11.2019
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Halk Sigorta iş birliğiyle, Oda üyelerimize yönelik geçtiğimiz yıl Hazine ve Maliye Bakanlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan “Devlet Destekli Alacak Sigortası Sistemi” hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

            Toplantıda, ticari alacak sigortasının işletmelerin büyümesine ve risk yönetimine sağladığı katkılar ile sistemin özellikleri hakkında bilgiler verildi.

            Açılış konuşmasında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak Halk Sigorta Anonim Şirketi Ticari Alacak Sigortası Müdürlüğü  ile ortaklaşa hazırladığımız devlet destekli alacak sigortası tanıtım toplantımıza hoşgeldiniz.

Ekonomik anlamda geçen yıldan bu yana yaşanan problemler paralelinde daralan piyasa şartları ve ödeme güçlükleri karşılığında firmalar, çek senet ve benzeri finansal enstrümanların kullanımında kısacası alacaklarının tahsilatı konusunda dönem  dönem sıkıntılar yaşamaktalar..,

Yaşanan bu sıkıntılar karşılığında oluşabilecek mağduriyetleri en aza indirebilmek eminim tüm firmalarımızın öncelikli gündemini oluşturmakta.

Bu programımızda mal ve hizmet üretimi ve pazarlaması yapan firmalarımızın faaliyetleri sonucunda doğan alacakları için

Zaman içerisinde yaşanabilecek olası risklere karşı tahsilatlarını garanti altına almak adına  uygulanan sigorta tedbirleri ve yöntemleri konusunda bilgiler verecekler

Yine bu uygulamalar için gerekli şartlar süreç komisyonlar teminatlar benzeri tüm konularda Halk Sigorta Uzmanlarımız bizlere detay bilgiler aktaracaklar.

Katılımları ve sunumları için başta Halk Sigorta Anonim Şirketi Ticari Alacak Sigortası Müdürlüğü Uzmanı Sn:Fehmi Gökhan Gürsoy ve beraberindeki mısafirlerimize ,Halkbank Bozüyük Şube Müdürümüz Sn: Şaban Topaloğullarına , tüm üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür eder faydalı bir toplantı olmasını dilerim. dedi.

Daha sonra Halk Sigorta Anonim Şirketi Ticari Alacak Sigortası Müdürlüğü Uzmanı Sn:Fehmi Gökhan Gürsoy un sunumu ve detaylı bilgilendirmesi sonrasında soru cevap şeklinde program devam ederek son buldu.

         

           Değerli Üyelerimize..,

           Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

           Saygılarımızla..,

 

 

19.11.2019
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • DEVLET DESTEKLİ ALACAK SİGORTASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • DEVLET DESTEKLİ ALACAK SİGORTASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç