DEVLET DESTEKLİ ALACAK SİGORTASI, BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

• 14.11.2019

Sayın Üyemiz,

19.11.2019 Salı günü Odamız Konferans Salonunda 17:00 – 18:00 saatleri arasında Oda Üyelerimize Yönelik Devlet Destekli Alacak Sigortası, Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

*Devlet Destekli Alacak Sigortası, Vadeli Olarak Yaptığınız Ticareti Sigorta Altına Alan Bir Sigorta Ürünüdür. Çek, Senet veya Açık Hesap Olarak Vadeli Çalıştığınız Müşteriler ile İlgili Yaşadığınız Tahsilat Sorunlarını Engellemek için Kullanabileceğiniz Bir Sigorta Çeşididir. Poliçe Kobilerimizi Oluşabilecek Risklere Karşı Korumanın Yanı Sıra İstihbarat ve Tahsilat Konularında da Ciddi Bir Hizmet Sunmaktadır.

Toplantımıza Katılımlarınız Bizleri Onurlandıracaktır.

Saygılarımızla.

• DEVLET DESTEKLİ ALACAK SİGORTASI, BİLGİLENDİRME TOPLANTISI