• 21.10.2019

Yönetim Kurulu Başkanımız Buğra Levent, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Birlik Başkanımız Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımlarıyla, Topuk Yaylasında gerçekleştirilen İstişare Toplantısında Batı Karadeniz ve Doğu Marmara bölgesi Oda-Borsa Başkanlarıyla bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantılarda Bölge Odaları arasındaki işbirliğini artırmaya yönelik atılacak adımlar istişare edildi.

21.10.2019

• BATI KARADENİZ VE DOĞU MARMARA BÖLGESİ ODA BORSA BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ