ECZACIBAŞI YAPI ÜRÜNLERİ SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ 4. TESİSİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

• 07.09.2019

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT ve Oda Yöneticileri, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nun seramik sağlık gereçlerindeki kapasitesini artırmak amacıyla, Bozüyük üretim kampüsünde Seramik Sağlık Gereçleri 4. Tesisi açılış törenine katıldı. Açılış töreni sonrasında İlçemiz Kaymakamlığında gerçekleştirilen 4 Eylül Mahallesinde Eczacıbaşı tarafından yaptırılacak 24 Derslik tam donanımlı ilkokul yapımı protokolü imzalandı. İlçemize hayırlı olmasını dileriz.

• ECZACIBAŞI YAPI ÜRÜNLERİ SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ 4. TESİSİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ