• 17.09.2019

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner Odamız Yöneticilerine veda ziyaretinde bulundu.

Emniyet Müdürü Hakkı Güner’in tayini çıkması sebebi ile gerçekleştirdiği ziyarette Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ,Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve Odamız Meclis Üyeleri ile görüşerek bir süre sohbet etti.

İlçemizde gerçekleştirdiği 11 yıllık görev süresi içerisinde başarılı çalışmaları için teşekkür eden yöneticilerimiz ziyaret  anısına plaket takdiminde bulunarak yeni görev yerinin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

13.09.2019

• İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ HAKKI GÜNER ODAMIZ MECLİS ÜYELERİNE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU.