BÜLENT ECZACIBAŞI TEŞEKKÜR MEKTUBUNU İLETTİ.

• 10.09.2019

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nun seramik sağlık gereçlerindeki kapasitesini arttırmak amacıyla, Bozüyük üretim kampüsünde Seramik Sağlık Gereçleri 4. Tesisi açılış törenine katılım sağlamıştık.

Açılış töreni sonrasında İlçemiz Kaymakamlığında 4 Eylül Mahallesinde yapımı Eczacıbaşı tarafından gerçekleşecek olan İlkokul yapımı protokolü Sayın Valimiz Bilal Şentürk ve Sayın Bülent Eczacıbaşı arasında imzalandı. İlçemiz Ekonomisine ve Eğitime verdiği katkılarından dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent Sayın Bülent Eczacıbaşı’na günün anısına plaket takdim etti.

Program sonrası Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’e bir teşekkür mektubu ilettiler.

Sn: Bülent ECZACBAŞI Teşekkür mektuplarında;

”Değerli Dostum Buğra Bey,

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubumuzun ana faaliyet alanının oluşturan Seramik sağlık gereçleri üretim kapasitesini arttırmak amacıyla devreye giren yeni tesisimizin açılış törenine katılımınızdan büyük mutluluk duyduk. Bizim için son derece anlamlı olan bu günün anısına iletmiş olduğunuz nazik hediyeniz için de ayrıca teşekkür ediyor, sağlık ve huzur dolu günler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

10.09.2019

• BÜLENT ECZACIBAŞI TEŞEKKÜR MEKTUBUNU İLETTİ.