• 07.08.2019

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve BEBKA işbirliğinde gerçekleşen “İşletmelerde AR-GE, İnovasyon ve Teknoloji Odaklı Personel Yetiştirilmesi” ve “Tez Havuzu” tanıtım programı gerçekleşti.

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği içerisinde çalışmalarını sürdüren Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Harun Mindivan ın destekleri ile gerçekleşen Programda Dr. İsmail Durgun katılımcılara detaylı bilgiler verdi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Başkanı Buğra Levent, Üniversitemiz ve Odamız arasında geçtiğimiz günlerde Sanayi odaklı lisansüstü Tez işbirliği protokolü imzalandı. Hem Bilecik hem de ülke sanayisine önemli katkı sunmayı amaçlayan bu protokol bölge sanayisinin karşılaştığı sorunlar Üniversite de lisans üstü eğitim gören öğrencilere tez konusu olarak verilecek ve bu sayede sahadaki problemlere çözüm getiren bilimsel çalışmaların yapılmasına  imkan sağlayacak Hem Tez Havuzu programı hem de İşletmelerde AR-GE, İnovasyon ve Teknoloji Odaklı Personel Yetiştirilmesi konularının faydalı olmasını diliyorum dedi.

Programa Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Üyeleri A.Murat Köftecioğlu, Kısmet Turan, Meclis Üyesi Fikret Karaçalı, Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk, Sanayici iş adamları, firmalarımızın Ar-Ge departmanın da görev yapan temsilcileri katılım sağladı.

06.08.2019

• İŞLETMELERDE AR-GE İNOVASYON VE TEKNOLOJİ ODAKLI PERSONEL YETİŞTİRİLMESİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ