• 29.07.2019

Sayın Üyemiz.., İlgili..,

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi işbirliğinde “İşletmelerde

AR-GE, İnovasyon ve Teknoloji Odaklı Personel Yetiştirilmesi” ile Firmalarımızın üretim pazarlama verimlilik ve benzeri konulardaki problemlerine ilişkin akademik anlamda araştırma ve çözüm önerilerini üretmek amacıyla Tez Havuzu Tanıtım” programı gerçekleşecektir.

Program 06 Ağustos 2019 tarihinde saat: 13.30 da Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda olacaktır.

Afiş görsellerimiz ekte verilmiştir.

Katılım bilgilerinizin Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın sanayiodasi11@gmail.com adresi yada 0 228 314 29 21 – 22 telefon numaralarına bilgi verilmesi rica olunur.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.

• İŞLETMELERDE AR-GE İNOVASYON VE TEKNOLOJİ ODAKLI PERSONEL YETİŞTİRİLMESİ PROGRAMI HK