• 25.07.2019

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve KÜSİ İl Temsilcisi, Prof. Dr. Harun MİNDİVAN odamızı ziyaret etti.

Ziyarette işletmelerde AR-GE inovasyon ve Teknoloji Odaklı Personel yetiştirilmesi eğitimi hakkında istişarede bulunuldu. Mikroskop Eğitim Serisi ve ayrıca Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) "Tez Havuzu" projesi görüşüldü. Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretten dolayı Prof. Dr. MİNDİVAN’a teşekkürlerini iletti.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyaret son buldu.

25.07.2019

• BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YRD. VE KÜSİ İL TEMSİLCİSİ PROF. DR. HARUN MİNDİVAN ODAMIZI ZİYARET ETTİ.