• 26.06.2019

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mahmut Bıçakcı Odamız Yöneticilerine veda ziyaretinde bulundu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK)’nun 2019 yılı ana kararnamesine göre görev yeri değişen Başsavcı Mahmut Bıçakcı’nın  gerçekleştirdiği ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Başkan Yardımcısı Veli Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Bülbül, A.Murat Köftecioğlu, Kısmet Turan, Meclis Üyesi Osman Tekeli ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk kendilerini karşıladılar.

Başsavcı Sayın: Mahmut Bıçakcı’ya lçemizde görevde bulunduğu süre içerisinde başarılı çalışmaları için teşekkür eden yöneticilerimiz bir süre sohbet ederek yeni görev yerinin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

25.06.2019

• BOZÜYÜK CUMHURİYET BAŞSAVCISI SAYIN MAHMUT BIÇAKCI ODAMIZ YÖNETİCİLERİNE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU.