Haber Arşivi

TÜRKİYE-KKTC TİCARET ODASI FORUMU 1. EKONOMİ KONFERANSI

  • 25.06.2019
  • bozuyuktso

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 19.06.2019 tarih ve 6215 sayısı ile Odamıza ilettiği yazıda 6 Temmuz 2019 tarihinde Türkiye – KKTC Ticaret Odası Forumu ev sahipliğinde Lefkoşa’daki Konferansın açılış konuşmaları, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat OKTAY. KKTC Başbakanı Sayın Ersin TATAR, Birliğimiz Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay DENİZ tarafından yapılacağı bildirilmiştir.

Konferans kapsamında KKTC’de iş yapma fırsatları ve yatırım ortamına ilişkin sunumların yanı sıra, eğitim, turizm, tarım, bilişim teknolojileri ve lojistik sektörlerinde iş görüşmeleri düzenlenecektir.

Konferans taslak programı ve katılım teyit forumuna http://anketor.tobb.org.tr/anketGoster.aspx adresinden ulaşılabilmektedir.

Konferansa katılım ücretsiz olup, katılım teyidi için belirtilen linkde yer alan başvuru formunun en geç 27 Haziran 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir.

Ayrıca katılım sağlayacak olan üyelerimizin odamız 0 228 314 29 21 -22 nolu telefona bilgi vermeleri rica olunur.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.

  • TÜRKİYE-KKTC TİCARET ODASI FORUMU 1. EKONOMİ KONFERANSI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç