Haber Arşivi

KINIYORUZ

  • 29.03.2019
  • bozuyuktso

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Ailesi ve Çevresini hedef alan Korsan Bildiri Hakkında Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Bozüyük Kent Konseyi Yürütme Kurulu ile birlikte aşağıdaki açıklama yapılmıştır. 

Mesnetsiz ve Çirkin İddialar sadece Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya karşı değil tüm Bozüyük’e yapılmıştır. 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve Kent Konseyine dahil tüm STK’lar olarak böyle çirkin davranışları tasvip etmiyoruz. 

Yapılan bu uygunsuz hareket Bozüyük’ümüzdeki huzurlu seçim ortamını bozmaya yönelik bir harekettir. Biz şimdi Bozüyük’te yaşıyoruz. Seçimlerden sonra da Bozüyük’te yaşayacağız. Hepimizin ailesi, iş yeri burada. Dün olduğu gibi, bugün de, yarın da, birbirimizi göreceğiz, birbirimizin yüzüne bakacağız. Böyle mertlikten uzak bir takım illegal hareketlerle başkan adaylarının kötülenmesi, Bozüyük’teki demokratik seçim ortamını maalesef çirkinleştiriyor ve bizleri de üzüyor. Geçtiğimiz akşam Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’yı hedef alan, içeriği ve dili son derece çirkin olan bu davanış ile Şehrimizin Siyasi rekabetinde siyaset yapmayı düşünen gelecek nesillerimize böyle çirkin bir örneği bırakacağımıza üzüldüğümüzü bildiririz. İlçemiz Siyasetine hiç yakışmadı. 

Bu mesnetsiz ve çirkin iddiaları demokrasimiz adına kara bir leke olarak görüyor ve kınıyoruz.

  • KINIYORUZ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç