Haber Arşivi

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ İLE BOZÜYÜK TSO ARASINDA BURS PROTOKOLÜ İMZALANDI.

  • 05.03.2019
  • bozuyuktso

Bozüyük TSO Eğitim ve Sosyal Sorumluluk Projelerine destek olmaya devam ediyor. 

Konu hakkında açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Veli ÇELİK ; …,

“…Bozüyük TSO olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da İlçemiz ve Bölgemizi ilgilendiren her konuda Sosyal Sorumluluk bilinci ile çalışma ve desteklerimize devam ediyoruz.

İlçemizde büyük emek ve gayretler ile kurulan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulumuza sahip çıkmak geleceğin Fakültesini İlçemizde görmek ve tercih edilen bölümler yaratabilmek adına 2019-2020 Öğrenim döneminde Yüksek Okulumuzu tercih edecek öğrencilerimize Odamız Bütçesinden 20 öğrencimize Karşılıksız Burs Verme kararı almış bulunuyoruz.

Bu süreçte istişarede bulunduğumuz ve bizleri motive eden İlçemiz Kaymakamı Sayın Hasan YAMAN, Belediye Başkanımız Sayın Fatih BAKICI, Meclis Başkanımız Sayın Mehmet Doğan TUNÇ, Başta Sayın rektörümüz Prof. Dr. İbrahim TAŞ olmak üzere Tüm Akademik Kadro  Meclis Üyelerimiz ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.. ,

 

Protokol töreninde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ,

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli ÇELİK, Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Aykut EKİNCİ, Prof.Dr. Ümmühan ASLAN, Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A.Murat KÖFTECİOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman TEKELİ ve Kısmet TURAN bulundular.

  Bu çerçevede Rektörlük makamında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası arasında Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu tercih eden ve yerleşen öğrencilere burs verilmesine ilişkin protokol imzalandı.

Bu protokolün amacı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan merkezi sınavlar sonucunda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Muhasebe ve Denetim ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümlerini ilk on tercihi arasında tercih edip yerleşen toplam 20 öğrenciye aylık 200.00 TL burs verilmesi ile ilgildir.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla..,

 

05.03.2019
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ İLE  BOZÜYÜK TSO ARASINDA BURS PROTOKOLÜ İMZALANDI.
  • BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ İLE  BOZÜYÜK TSO ARASINDA BURS PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç