Haber Arşivi

SANAYİDE YENİLİK VE REKABETÇİLİK ŞURASI DAVETİYESİ

  • 05.03.2019
  • bozuyuktso

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Eskişehir Sanayi Odası ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde, bölgemizin stratejik alanlarda odaklanarak uluslararası rekabet düzeyini artırmasını amaçlayan TR41 Bölgesi Yenilik ve Akıllı Uzmanlaşma Stratejisi hazırlanmaktadır. İlgili çalışma kapsamında bölgenin Ar-Ge ve yenilik gündeminin ortaya konulacağı ve stratejik odaklanma potansiyeli olan sektörel alanlara ilişkin TR41 Bölgesi Sanayide Yenilik ve Rekabetçilik Şurası düzenlenecektir. 

 

8 Mart 2019 Cuma günü Hilton Bursa Convention Center’da 08:30-17:30 arasında BEBKA tarafından gerçekleştirilecek  ve ana teması “Uluslararası Rekabet için Akıllı Uzmanlaşma” olan TR41 Bölgesi Sanayide Yenilik ve Rekabetçilik Şurasına firmanızda yürütülen Ar-Ge ve yenilik faaliyetleri konusunda yetkin 1 (bir) personelinizi davet etmekteyiz. Şuraya Bakan ve/veya Bakan yardımcısı düzeyinde katılım olacağı bilgisini de  eklemek isteriz.

  

Katılımcı bilgileri online kayıt formu: www.bebka.org.tr/sanayisurasi

Not: Ulaşım talebiniz varsa lütfen online kayıt formunda belirtiniz.

 

EK – 1 Şura Programı

EK – 2 Bilgilendirme Broşürü

  • SANAYİDE YENİLİK VE REKABETÇİLİK ŞURASI DAVETİYESİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç