• 25.02.2019

BEBKA ve Odamız Organizasyonunda gerçekleştirilen 2018 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında "Bozüyük TSO İş İnsanları ve Yöneticilerine Mentörlük Eğitimi ile İnovasyon ve Yaratıcı Düşünme Eğitimi" verilmiştir.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Oda Yöneticilerimiz ve Üyelerimizin katılımı ile gerçekleşen eğitim programımızda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Mentörlük sistemi, gençliğin verdiği yaratıcılık ve dijital becerileri; sağlıklı ve üretken kararlara dönüştürmeye yarayan bir rehberlik mekanizması. Mentör, rekabet ve değişim sürecinde hayatta kalabilmeyi güçlendiren, kriz anında çözümler üreten, yol gösterecek bir akıl hocasıdır. Bizde Oda olarak bu konuda üyelerimize destek olmak istedik. Dedi.

18 Şubat 2019 tarihinde başlayan programımız  2 grup sınıf oluşturularak 23 Şubat 2019 Cumartesi günü sona erdi.

25.02.2019

• BOZÜYÜK TSO VE BEBKA İŞBİRLİĞİ İLE MENTÖRLÜK İLE İNOVASYON VE YARATICI DÜŞÜNME EĞİTİMLERİ GERÇEKLEŞTİ.