Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

  • 19.02.2019
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2019 yılı Şubat ayı Meclis ve 2019 yılının birinci Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı yapıldı.

 

Düzenlenen toplantıya Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan TUNÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Veli ÇELİK Oda Yöneticileri ve Meslek Komite Başkanları ile  Üyeleri katıldı.

 

Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Veli ÇELİK tarafından 2018 yılında yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verildi. Başkan Veli ÇELİK, slayt gösterisi eşliğinde odanın genel durumu ve faaliyetleri hakkında oda meslek komite üyelerine bilgiler aktardı.

 

Veli ÇELİK, 2018 yılı sonu itibariyle gelir ve giderlerimiz ile  2018 yıl sonu itibariyle bankalarda toplam rakamlarımız hakkında bilgiler verdi.  2019 yılı tahmini bütçemizi ise gelir ve gider kalemleri birbirine denk olacak şekilde tahmini yapıldı ve Meclisimizin onayından sonra uygulamaya başlandı. 2019 yılı içinde yıllık aidat tutarlarımızda herhangi bir değişikliğe gidilmeden eski tarife uygulamaya devam ediyoruz dedi.

 

Ardından odanın yaptığı faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Ayrıca İftar yemeği, Oda Organ seçimlerimiz, Protokol ziyaretleri, fuar ve açılış programları, 74. TOBB Genel Kurulu, Girişimcilik eğitimlerimiz, Üyelerimiz ile yapılan bazı toplantı ve çalışmalar, bölgemiz sorunları çözüm önerileri çalışmalarımız, sosyal sorumluluk çalışmalarımız ve burs programımız hakkında meslek komite üyelerimize bilgiler verildi.

Toplantı daha sonra karşılıklı istişare ve değerlendirmeler yapılarak devam ederken, Belediye Başkanımız Fatih BAKICI da çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulu Başkanı ile yöneticilerine ve Meslek Komite Başkanlarına teşekkür etti. İlçemizde özel sektöre ilişkin gerçekleşen yatırımlar hakkında da bilgiler paylaştı.

 Program Sektör temsilcilerinin Finans ile İnşaat konularında yaşanan sıkıntıları dile getirmeleri ve karşılıklı fikir alışverişi ile yapılacak çalışmaları belirlemesi ile son buldu.

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla..,

 

19.02.2019
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • BOZÜYÜK TSO MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
  • BOZÜYÜK TSO MÜŞTEREK MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç