BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ 2019 UNICERA SERAMİK BANYO MUTFAK FUARINA KATILDI.

• 08.02.2019

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ile UNICERA Seramik Banyo Mutfak fuarına katılım sağladı.

05 Şubat – 09 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleşen UNİCERA fuar organizasyonuna 08.02.2019 Cuma günü Odamız Üyesi olan 26 katılımcı ile ziyaret etme imkanı bulduk.

Odamıza kayıtlı Vitrifiye , Seramik Fabrikaları ile makine ve sanayi fırın ürünleriyle kendi stantları ile yer aldıkları, Seramik Banyo Mutfak fuarında, Seramik, Evye, Armatür çeşitleri,Yapı gereçleri, Bahçe ve Ahşap yapı ürünlerinin de tanıtıldığı fuarda üyelerimiz yeni ürünleri tanıma fırsatı buldular.

Yine Fuarı ziyaret eden  Oda Üyelerimiz de sektöre ilişkin son yenilikleri ve uygulamaları yerinde görüp inceleme imkanı buldular.

Odamız adına Fuar Organizasyonuna ilgi gösterip katılım sağlayan tüm firmalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

08.02.2019

• BOZÜYÜK TSO ÜYELERİ 2019 UNICERA SERAMİK BANYO MUTFAK FUARINA KATILDI.