UNİCERA SERAMİK BANYO MUTFAK FUARI

• 28.01.2019

Sayın Üyemiz,

İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından hazırlanan Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNİCERA 05 Şubat - 09 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar MErkezi CNR / İstanbul'da gerçekleşecektir.

Odamız organizasyonu ile 08 Şubat 2019 Cuma günü , günü birlik otobüs sefer ile ziyaret gerçekleştirilecek olup, Ulaşım Odamız tarafından karşılanacaktır.

Ziyaret ile ilgili olarak firmanız adına katılım sağlayacak kişi/lerin bilgilerinin  ekte verilen form ile en geç 06.02.2019 günü mesai bitimine kadar odamız  02283142920 nolu faks veya sanayiodasi11@gmail.com adresine iletilmesi için gereği bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.

• UNİCERA SERAMİK BANYO MUTFAK FUARI