BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BİLECİK TSO YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ.

• 24.01.2019

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ve TSO Meclis Üyeleri Bilecik TSO Yöneticilerini ziyaret etti.

Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Bilecik il geneli ve bölge ekonomisi genel olarak ele alınıp değerlendirildi. Bu anlamda ilimizin ve bölgemizin ekonomik sosyal ve kültürel anlamda gelişimine katkıda bulunacak ortak çalışma ve projeler konuları görüşüldü.

Ziyarete Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. A.Murat Köftecioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Bülbül, Osman Tekeli, Kısmet Turan, Meclis Üyeleri Buğra Levent,Fatih Koç, Fikret Karaçalı,Mustafa Öztürk,  ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk katılım sağladılar.

24.01.2019

• BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ  BİLECİK TSO YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ.